29 позачергова сесія

11.04.2019 09:06

11 квітня о 10.00 в залізасіданьБерезанськоїрайонної ради відбулася 29 позачерговасесія, на якійбулиприсутні 16 із 26 обранців.

НачальниквідділуосвітиБерезанського районуО.Калюжназапропонуваларозглянутипитаннящодонедофінансуваннятехпрацівників у 10загальноосвітніхнавчальних закладах  району.На сесії були присутні представники шкіл (техпрацівники, директори, голови первинних профспілкових організацій).

Голова районної ради В. Гуртовий повідомив, що у зв'язку із невиконанням своїх зобов'язань 2 ОТГ, Березанська райрада змушена шукати гроші, яких катастрофічно не вистачає та запропонував створити робочу групу, щоб об’їздити школи і спробувати зекономити кошти шляхом оптимізації, не закриваючи заклади, бо це було б найпростішим рішенням.

Всі бажаючі мали змогу висловити свої думки з даного питання. Голова районної організації профспілки Т.Локтіонова довела до відома присутніх пошаговий алгоритм дій профспілки у разі виникнення заборгованості з виплати заробітної плати. Питання залишається відкритим. Чекаємо рішення робочої групи в кінці квітня.

—————

Назад